SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Lingvallen
Gymnastikförbundet Syd
Träningsläger
Hos oss är träningsmöjligheterna mycket bra för de flesta sporter. Vi har många hallar för olika behov.

Vår stora hall har en yta på 40x38 meter. Den har linjer för 10 badminton-, 3 volleyboll-, 2 tennis- och 1 handbollsplan. Den är lämpad för både träning och tävling. Hallen kan delas av med hjälp av en vikvägg. Läktarna har plats för 300 sittande åskådare. Det finns möjlighet att sätta in extra läktare vid behov.

I vår "gamla" hall har vi en skumgummi-grop och hallen är utrustad med 2 trampoliner, tumbling-golv, trampetter, plintar, språngbrädor och massvis med mattor.

I vår tillbyggnad som stod klar hösten 2016 finns:

* En Trupphall med 6 gropar - 2 skumgropar, 1 höj- och sänkbar grop och 3 fasta gropar. Där finns även 3 trampoliner, 1 Trampolintrack, 3 tumblinggolv möjlighet för  2 hoppuppställningar, luftkil och diverse andra redskap. En av Sveriges modernaste anläggningar för truppgymnastik.

* En Spegelhall med ytan 16x22m utrustad med friståedemattor.

* En mindre sal utrustad med bland annat ribbstolar, mindre mattor och andra mindre redskap.
* En "Yoga" sal med trägolv.

* En teorisal.


Här finns en nästan fullstor fotbollsplan, med mål för både 7-manna och 11-manna. Dessutom finns det finns gott om gräsplaner som lämpar sig för brännboll och andra utomhusaktiviteter.

Se film från ett läger i Artistisk Gymnastik här

 

Väder Ängelholm